Gratis verzending voor België en Nederland vanaf 65 euro
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Brorduurpakket in kruisjessteek, Mopshond en kerstmis

Brorduurpakket in kruisjessteek, Mopshond en kerstmis

Kerst, borduurpakket en mopshond ?

Wij hebben hier een hondje rondlopen, een mopshond, den Bruno.  Bruno is een typische mopshond, speels, gek, slim (als het hem uitkomt), lief... alles wat je van je huisdier verwacht.  En wat krijgt hij met kerstmis? Een borduurkussen in kruisjessteek met een mopshond erop.  Dat borduren in kruisjessteek ga ik zelf moeten doen, hij heeft nogal korte pootjes om het zelf te doen.  Maar ik ga dat borduurpakket met veel liefde voor hem maken.  Eens benieuwd of hij in dat borduurkussen een hond ziet.

Reacties

  1. erisse erisse

    Ik ben een liefhebber van honden ik vindt een mops leuk maar niet om naast mij te slapen wat ik wel een cursus volgen om de achterkant
    ook heel proper te maken die tekniek ken ik niet Groetjes Erisse

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »