Gratis verzending voor België en Nederland vanaf 65 euro
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

De nieuwe zomercollectie en uitkijken naar de lente

De nieuwe zomercollectie en uitkijken naar de lente

De lente komt binnen in bolletjes katoen

En zo komt de lente binnen bij een wolletjesmadam.  De wol worden vervangen door katoen in allemaal mooie lente en zomerkleuren.  Ik verlang nu naar blauwe lucht, groene blaadjes aan de bomen en de eerste warmte van de lentezon.  Haken en breien op mijn terras in de frisse lucht met mijn dekentje op mijn knieën.  Ondertussen brei ik binnen bij de haard, met de hond aan mijn voeten, aan een trui in merinowol, voor mijn stiefpapa, hij gaat in maart naar Oostenrijk en een warme trui heb je daar nooit te veel.

Dagelijks nieuwe leveringen en dus alle bolletjes katoen in die frisse kleurtjes online zetten.  De kleurtjes maken me goedgezind en mijn hoofd zit vol nieuwe creatieve ideeën.  

Ik wordt er zo waar lyrisch van, misschien eens een gedichtje schrijven?  Nee, nee nog veel te doen.

Mijn magazijntje geraakt vol en is aan herschikking toe, ga er maandag eens flink achteraan, dan is ook dat weer gedaan. (Rijmt het zelfs)

Tijd voor bed maar nog lang niet moe, toch niet in mijn hoofd.

Tot de volgende keer.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »