Breiboek Amigurumi breien door Christel Krukkert

Leuke beestjes breien dat is de inslag van dit breiboek. Zo vind je er breipatronen in van de vogeltjes Coco en Lulu, kleine uil en grote uil, aap Boris en muisje Bink, Teckel Siep, Kaatje het konijn, Sofietje de olifant, Sam de zebra en Silke de Giraffe

Lees meer...
Artikelnummer: 9999-5733
Aantal: 1

Breiboek Amigurumi Breien

door Christel Krukkert

Het haken van knuffelbeestjes is de laatste tijd erg populair. De techniek van in het rond gehaakte figuurtjes (amigurumi) is uit Japan komen overwaaien. Er zijn steeds meer prachtige patronen voor deze gehaakte figuurtjes te verkrijgen. Wat niet zo veel mensen weten, is dat je amigurumi ook kunt breien. Hiervoor zijn echter veel minder patronen beschikbaar en zo ontstond het idee voor dit boekje. Breien is een heerlijke ontspannen bezigheid die ook nog resultaat oplevert. Mooier kan het niet. Ik hoop dat jullie er net zoveel uren breiplezier uit gaan halen als ik uiteindelijk heb gedaan. Succes!

Leuke beestjes breien dat is de inslag van dit breiboekje.  Zo vind je er breipatronen in van de vogeltjes Coco en Lulu, kleine uil en grote uil, aap Boris en muisje Bink, Teckel Siep, Kaatje het konijn, Sofietje de olifant, Sam de zebra en Silke de Giraffe.  Van ieder dier vind je een uitgebreidde beschrijving.  Een prima oefening op rondbreien.

 

Specificaties van het breiboek Amigurumi breien :

 

  • Auteur : Christel Krukkert
  • Uitgever : Forte Creatief
  • Bladzijden : 48
  • Inhoud : 12 patronen van dieren 
  • ISBN : 978-90-5877-573-3
  • Breiboek Amigurumi breien : toffe knuffels breien
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »