Breiboek Sport Nr. 92 Lente-Zomer 2017 (Katia)

In dit Katia breiboek Sport 92 vind je 51 breipatronen en 14 haakpatronen, een mix van patronen voor dames, heren en interieurprojecten.

Artikelnummer: 6028
Aantal: 1

Katia Breiboek Sport 92 Lente-Zomer 2017

 
In het Katia Breiboek Sport 92 Lente-Zomer 2017 vind je 65 patronen. 53 leuke breipatronen patronen van vesten, jurken, truien, tasjes, sjaals, kussens ... 12 Haakpatronen van rokken, truien, tassen, vesten, sjaals ... In totaal zijn er 7 breipatronen voor heren in terug te vinden.  
 
Alle patronen zijn duidelijk omschreven zodat je dadelijk aan de slag kan.  Ook vindt je in dit magazine een volledige uitleg van de brei- en de haaksteken, het aan elkaar zetten van de breiwerken en haakwerken. Op de pagina gewijd aan alternatieve garens, die rekening gehouden met hoeveelheid en steekverhouding, en dus onderling kunnen worden gewisseld.

In het eerst deel van het magazine vind je de kleurfoto's van de de modellen.  In het tweede deel vind je de technische uitleg en de breipatronen en haakpatronen.  De meest patronen zijn geschreven voor maat 38 tot maat 52.  Dit Katia breiboek Sport 92
is in het Nederlands en het Frans.  

Op onze facebook pagina vind je onder foto's een album van de Katia Sport 92.  Je kan hier de modelletjes eens rustig bekijken.
 
Of doorblader het breiboek door te klikken op deze link Katia Breiboek Sport 92
 

Katia Breiboek Sport Nr. 92 Lente-Zomer 2017

 
  • 65 patronen : 53 breipatronen en 12 haakpatronen
  • Dames - Heren - Interieur
  • Nederlands en Franstalig
  • 130 bladzijden
  • Katia Breiboek Sport 92 Lente-Zomer 2017
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »