Scheepjes Herfst en Winter

Scheepjes breiwol en haakgarens

 

Scheepjes kan je eenvoudig en snel online bestellen bij je Wolwinkel Filomena.

Het is een Nederlands merk van breiwol en haakkatoen. Het bekende Scheepjes breiboek was lang een vertrouwd gezicht in de huiskamers.  Dit is nu vervangen door het Yarn magazine dat driemaandelijks verschijnt.  Tussen deze magazines door verschijnen er patroonboekjes met telkens één patroon. Hun gamma aan wol is zeer ruim en omvat moderne breiwol en haakgarens in alle mogelijke samenstellingen en uitvoeringen. Heel wat bloggers gebruiken de wol en garens van Scheepjes. Bekijk onze collectie wol voor de Herfst en Winter.

Graag hadden we de volledige collectie van de wol en garens van Scheepjes in ons gamma.  Spijtig genoeg is dit nog niet mogelijk.  Zoek je een wol of garen en vind je het niet in onze shop, neem dan even contact met ons op.  Wij bestellen de Scheepjeswol graag voor je.


Scheepjeswol of Scheepjes?

Sinds enige tijd hoor je de naam Scheepjes in plaats van Scheepjeswol.  Deze kleine naamswijziging geeft toch wel de grote verscheidenheid aan garen weer.  Ze hebben bij Scheepjeswol immers meer dan strict genomen wol.  Ook een variatie aan katoengaren, mixgarens en acrylgarens vind je bij Scheepjeswol "Scheepjes".

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »