CAL Complications Haakplein

CAL Complications bestaat uit een beginvierkant/rechthoek waar omheen randen worden gehaakt tot een zachte deken.  Er is gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd gemakkelijke, steken en patronen. Een uitdaging, maar een beetje uitdaging gaan we niet ..

Artikelnummer: 014.163
Aantal: 1

CAL Complications - Crochet Along 2019

Jolanda en Naomi

CAL Complications, de naam verklapt het al een beetje, zal op verzoek van heel wat haaksters wat meer uitdagingen hebben op haakgebied. Elk deel van de CAL is een nieuw patroon. Deze CAL bestaat uit een beginvierkant/rechthoek waar omheen randen worden gehaakt tot een zachte deken.  Er is gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd gemakkelijke, steken en patronen. Een uitdaging, maar een beetje uitdaging gaan we niet uit de weg toch?

CAL Complications 2019 is in twee varianten ontworpen: een rechthoekig woondeken en een vierkante plaid.  De kleurencombinaties 'Stormy Weather' en 'Purple it is!' zijn in beide formaten gehaakt met een nieuw Durable Acrylic garen wat specifiek voor deze CAL in enkel in pakketvorm verkrijgbaar is.  Er zijn dus 4 pakketten beschikbaar: Een blauwe variant, de "Stormy Weather" en een paars/groene variant "de Purple it is".  Beide dekens zijn te maken in een vierkant (175 x 175 cm) of een rechthoek (175 x 205 cm).

De CAL Complications 2019 start 18 januari en eindigt in mei, met een prachtige plaid als eindresultaat. De patronen zullen voorzien zijn van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en filmpjes. Via de Facebookgroep Haakplein en via www.haakplein.com is de Complications Crochet Along 2019 te volgen. Pakketten uit voorraad leverbaar uitgezonderd de Stormy vierkant.  

 

CAL Complications garenpakket bestaat uit:

 

  • 43 of 50 bollen Durable Acrylic
  • 1 lederen label: Complications 2019
  • 1 set pony stekenmarkeerders

 

Verder heb je nog nodig:

 

  • Haaknaald 3,50 mm
  • Haaknaald 4,00 mm
  • Wolnaald
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »