Haakboek Amigurumi Cijfers en Letters door Christel Krukkert

Haakboek Amigurumi Cijfers en letters vind je naast de beschrijving voor het haken van de cijfers en letters ook nog de beschrijving van een appel tot taartje, vliegtuigje , autootje, ....

Artikelnummer: 9999-2710
Aantal: 2

Haakboek Amigurumi Cijfers en letters

door Christel Krukkert

In het haakboek Amigurumi cijfers en letters vindt je alle letters van het alfabet en de cijfers 1 tot en met 10. Allemaal gehaakt in vrolijke kleurtjes.

Maar dat is nog niet alles. Christel Krukkert heeft bij alle 26 letters amigurumi gehaakt. A is een aap, B is een beer, C is een cavia en ga zo maar door. Alle letters komen aan bod, tot aan de Z van zeehond. De tekens van het alfabet zijn kleurrijke en lekker stevig opgevulde letters geworden, waar het bijbehorende beestje graag op zit, in hangt of onder schuilt. Haak uw eigen letter met amigurumi erbij. En ga dan door met de letters en amigurumi van familie en vrienden. Misschien haakt u wel het hele alfabet. Ook bij de cijfers heeft Christel amigurumi gemaakt: van 1 feestelijk taartje, 2 supersnelle vliegtuigjes en 3 gezonde appeltjes tot 10 grappige autootjes. Zo wordt rekenen wel heel erg leuk!

Van alle letters en cijfers zijn duidelijke beschrijvingen en tekeningen opgenomen. En Christel legt het haken van de bijbehorende amigurumi stap voor stap uit.

 

Specificaties van het haakboek Amigurumi cijfers en letters:

  • Auteur : Christel Krukkert
  • Uitgeverij : fortecreatief
  • ISBN : 9789462502710
  • Pagina's : 264
  • Haakboek haakboek Amigurumi cijfers en letters
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »