Haakboek Amigurumi Monsters

Haakboek Amigurumi Monsters in huis? Dim de lichten, haal je zaklamp boven en kijk snel even onder je bed: met dit boek haak je de schattigste griezels.

Aantal: 1

Haakboek Amigurumi Monsters

samengesteld door Joke Vermeiren

Haakboek Amigurumi Monsters in huis?  DIM DE LICHTEN, HAAL JE ZAKLAMP BOVEN EN KIJK SNEL EVEN ONDER JE BED: DIT BOEK ONTHULT DE SCHATTIGSTE GEHAAKTE GRIEZELS!

Ze zijn er in elke vorm en elke kleur, en ook al lijken ze op het eerste gezicht een beetje eng, stiekem zijn ze ongelofelijk lief. Onze ontwerpers hebben hun innerlijke ‘Frankenstein’ losgelaten. Je ziet Solomon de Sok-eter op een paar sokken kauwen, YumYum een kast vol snacks binnenglippen, Bibi en Zak luide liedjes zingen om zo veel mogelijk snoep te verzamelen, Monster mama haar baby’s troosten met enge verhalen over menselijke snurkers, Bange Eddy zijn teddybeer goed vasthouden en Kleine Ella zich verstoppen in haar monster pak, klaar om iedereen de stuipen op het lijf te jagen! En er zwerft nog meer tussen de pagina’s van dit boek... Neem voorzichtig je haaknaald op, pak je wol stevig vast en waag je aan deze monsterparade. Zowel beginners als ervaren haakfans zullen

beloond worden met de schattigste monsters die je ooit gezien hebt! Alle patronen zijn vergezeld van heldere instructies en toelichting bij alle steken die gebruikt worden in het boek. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te passen, zodat je er ook echt je eigen amigurumi monster van kan maken.

 

Specificaties voor het Haakboek Amigurumi Monsters:

 

  • Haakboek Amigurumi Monsters
  • Uitgegeven door Forte Creatief
  • Samengesteld door Joke Vermeiren
  • ISBN : 9789461316806
  • Haakboek Amigurumi Monsters
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »