Haakplein Cal Twisted 2020 (Katia)

Haakplein Cal Twisted 2020, haak een prachtig stoer woondeken met deze cal.

€72,95 Incl. btw
Levertijd: Begin Maart 2020
Aantal: 1

Haakplein Cal Twisted 2020

CAL kits uit worden eind maart uitgeleverd

Yolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het aanstaande voorjaar een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Twisted.

De naam van hun CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Twisted 2020 is dan ook gekozen doordat alles gedraaid en getwist is; er worden dit jaar kabels gehaakt.  Het is weer een uitdagend patroon dat je niet zomaar even tussendoor haakt.

Pakketten en garens


Twisted 2020 is als pakket verkrijgbaar in 2 stoere kleurvariaties: muisgrijs en jeansblauw. De Twisted wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met DMC Knitty 4 en haaknaald 4,00 mm.

Wanneer start de CAL?


De Twisted 2020 start op vrijdag 3 april en eindigt begin juni, met een stoere deken van ongeveer 165 cm x 205 cm als eindresultaat. De patronen, die elke 14 dagen verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Voor de gebruikte steken(variaties) is er deze keer gekozen voor een stekenbestand, waarin de steken duidelijk worden uitgelegd.

Via de Facebookgroep Haakplein is de Twisted Crochet Along 2020 te volgen. Pakketten zijn vanaf nu te bestellen en worden vanaf 24 maart uitgeleverd.

 

Specificaties van de Haakplein Cal Twisted 2020:

 

  • Formaat :  165 cm x 205 cm
  • Haaknaald : 4,00 mm
  • Materiaal : DMC Knitty 4.
  • Machine wasbaar, wolwas, geen wasverzachter.
  • Het pakket bestaat uit de benodigde bollen en is verkrijgbaar in grijs en blauw
  • De Cal start op vrijdag 3 april en eindigt begin juni.
  • Levertijd Haakplein Cal Twisted 2020 : vanaf 24 maart
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »