Handwerkboeken

Min: €0 Max: €20

Handwerkboeken over breien en haken

In deze handwerkboeken vind je de leukste haakboeken en breiboeken van amigurumi's, granny squares,sjaals, mutsen en kleding. In deze brei- en haakboeken vind je talloze inspirerende patronen voor allerlei haakwerk en breiwerk.  Ook de educatieve handwerkboeken ontbreken niet.  Zo zijn de Haakbijbel en Breibijbel een must voor iedere haakster en breister.
 

Haakboeken

Zowel educatieve haakboeken met haaksteken en haakmethoden als thematische haakboeken, Amigurumi's haken, kanthaken ... .
 

Breiboeken

Zowel educatieve breiboeken met breisteken en breimethoden als thematische breiboeken, mutsen breien, sjaals breien, beren breien ... .
 

Magazines Katia

De magazines van Katia, boordevol breipatronen en haakpatronen die je met de katia wol en garens kan breien en haken. Steeds in het Nederlands en het Frans
 

Magazines Scheepjeswol

De magazines van Scheepjeswol, boordevol breipatronen en haakpatronen die je met de Scheepjeswol kan breien en haken. In het nederlands.
 

Magazines Phildar

De magazines van Phildar, boordevol breipatronen en haakpatronen die je met de Phildar wol en garens kan breien en haken. In het nederlands

 

Handwerkboeken bieden je naast de theorie ook een bron van inspiratie!


Pagina 1 van 8
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »