Ingenua 46 Groen (Katia)

Katia Ingenua 46 Groen is van een zeer mooie kwaliteit. Het is een zachte, glanzende, lichte en fluffy wol, verkrijgbaar in moderne kleuren. Met deze wol kan de Bernadette vest breien. Ook prachtig voor ajour breiwerk en kanthaken.

Artikelnummer: 389
Aantal: 3

Katia Ingenua 46 Groen

 

Katia Ingenua 46 Groen is een wol van een zeer mooie kwaliteit. Het is een zachte, glanzende en fluffy wol. Truien en vesten gebreid of gehaakt met Ingenua Mohair wol zijn steeds licht in gewicht, toch lekker warm en aangenaam om te dragen. Je breit met breinaalden 5,00 mm tot 5,50 mm. Je kan het voor diverse projecten gebruiken zoals vesten, truien, dekentjes, sjaals en mutsen. Ook Ajour breiwerk en kanthaakwerk komt zeer goed tot zijn recht in de Katia Ingenua wol.

De wol is samengesteld uit 78% mohair, 13% Polyamide en 9% Merino wol. Een bol Katia Ingenua Mohair weegt 50 gram en heeft een looplengte van 140 meter. Voor een trui in maat 42 met lange mouwen heb je ongeveer 5 bollen nodig. Je kan met meer draden tegelijk breien van dezelfde of verschillende kleuren, dit geeft een speciaal effect. De Ingenua is uitstekend te combineren met een glitterdraad, zoals de Scheepjes Lizzy en de Phil Myriade voor een speciaal feestelijk effect.

Met dit garen wordt de Bernadette vest gebreid. Je vindt een gratis patroon van de Bernadettevest op breinaalden 15,00 mm en een gratis patroon van een oversized vest op breinaalden 12,00 mm in de categorie breipatronen, dames.

En nu een patroontje uitzoeken, een kleur kiezen en dan creatief aan de slag!
 

Specificaties van Katia Ingenua 46 Groen :

 

  • Naalddikte : 5,00 mm - 5,50 mm
  • Looplengte : 140 meter
  • Gewicht: 50 gram
  • Trui maat 42: 5 bollen
  • Steekverhouding 10 x 10 cm: 16 steken x 20 naalden
  • Samenstelling : 78% Mohair, 13% Polyamide en 9% Merino
  • Wasvoorschrift : wolwasprogramma 30 graden 
  • Katia Ingenua 46 Groen met 9 bollen een Bernadette vest
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »