Breiboek Concept Nr. 2 Herfst/Winter 2016-2017 (Katia)

In het Breiboek Concept 2 vind je 54 breipatronen in de kwalitatieve breiwol. Met exclusieve ontwerpen door Maiami, Emma Fassio en El Costurero Patterns.

Artikelnummer: 6003
Aantal: 2

Katia Breiboek Concept 2 - 2016/2017

 

In het Katia Breiboek Concept 2 vind je 54 breipatronen in de kwalitatieve breiwol. Met exlusieve ontwerpen door Maiami, Emma Fassio en El Costurero Patterns.

Alle patronen zijn stap voor stap beschreven.  De gebruikte wol in dit breiboek zijn rijke natuurlijke materialen.  Klassieke schoonheid met een moderne twist, kortom van deze truien en vesten heb je jarenlang plezier.

Ook vindt je in dit breiboek een volledige uitleg van de breisteken en de haaksteken, het aan elkaar zetten van de breiwerken en haakwerken.  Steeds wordt er ook een pagina gewijd aan alternatieve garens, die rekening gehouden met hoeveelheid en steekverhouding, onderling kunnen worden gewisseld.

In het eerst deel van het magazine vind je de kleurfoto's met de modellen.  In het tweede deel vind je de technische uitleg en de breipatronen en haakpatronen.  Het breiboek is in het Nederlands en het Frans.

Wil het boek even doorbladeren dan kan dit via deze link. Klik hier 
 

Specificaties Katia Breiboek Concept 2

  • Breipatronen in de mooie kwaliteitswol
  • 54 patronen
  • 132 pagina's
  • Katia Breiboek Concept 2, ook 4 haakpatronen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »