Breiboek Concept Nr. 5 Lente-Zomer 2018 (Katia)

In dit Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018 vind je 36 breipatronen voor dames in de natuurlijke garens van de Katia Concept Collectie.

Artikelnummer: 6027
Aantal: 1
Stukprijs: €5,95 /

Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018

 
In het Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018 vind je 36 patronen voor dames, 30 breipatronen, 6 haakpatronen.  Unieke patronen met natuurlijke garens, leuke patronen van vesten, jurken, poncho's, truien en topjes. Alle patronen zijn duidelijk omschreven zodat je dadelijk aan de slag kan.  Ook vindt je in dit magazine een volledige uitleg van de brei- en de haaksteken, het aan elkaar zetten van de breiwerken en haakwerken. Op de pagina gewijd aan alternatieve garens, die rekening gehouden met hoeveelheid en steekverhouding, en dus onderling kunnen worden gewisseld.

In het eerst deel van het magazine vind je de kleurfoto's van de de modellen.  In het tweede deel vind je de technische uitleg en de breipatronen en haakpatronen.  De meest patronen zijn geschreven voor maat 38 tot maat 52.  In dit Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018 zijn alle beschrijvingen in het Nederlands en het Frans.  

Op onze Facebook pagina vind je onder foto's een album van de Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018.  Je kan hier de modelletjes eens rustig bekijken. Je kan het breiboek doorbladeren door te klikken op deze link Katia Breiboek Concept 5.
 

Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018 :

 
  • 34 patronen voor maat 38 tot 52
  • Nederlands en Franstalig
  • 112 bladzijden
  • Katia Breiboek Concept 5 Lente-Zomer 2018 : Be Authentic . Be Naturel . Be Concept
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »