Breiboek Concept All Seasons 1 (Katia)

In dit Katia Breiboek Concept All Seasons 1 vind je 24 haak- en breipatronen voor dames in de natuurlijke garens van de Katia Concept Collectie voor kleding die je het hele jaar door kan dragen.

Artikelnummer: 6173
Aantal: 8

Katia Breiboek Concept All Seasons 1

Je kan alle modellen bekijken bij de albums op onze facebook pagina.
 
In dit Breiboek Concept All Seasons 1 vind je 24 breipatronen en haakpatronen voor dames in de natuurlijke garens van de Katia Concept Collectie. Allemaal in garens voor kleding die je het jaar door kan dragen.  Ga op ontdekkingstocht in dit breiboek.  Alle patronen zijn duidelijk omschreven zodat je dadelijk aan de slag kan.  Ook vindt je in dit magazine een volledige uitleg van de breisteken en haaksteken, het aan elkaar zetten van de breiwerken en haakwerken. Op de pagina gewijd aan alternatieve garens, die rekening gehouden met hoeveelheid en steekverhouding, en dus onderling kunnen worden gewisseld.

In het eerste deel van het magazine vind je de kleurfoto's van de de modellen.  In het tweede deel vind je de technische uitleg en de breipatronen en haakpatronen.  Dit breiboek is in het Nederlands en het Frans.  
 
 

Specificaties Katia Breiboek Concept All Seasons 1 :
 

  • 24 breipatronen 
  • Nederlands en Franstalig
  • bladzijden
  • Katia Breiboek Concept All Seasons 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »