Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020 (Rico)

Rico Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020 is het nieuwe Lovewool magazine met maar liefst 42 nieuwe damesmodellen voor het lente en zomer seizoen.

Aantal: 7

Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020

 

Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020, dit magazine bevat maar liefst 42 patronen van modieuze damesmodellen voor frisse lentes en warme zomers. Het lente-zomerseizoen 2020 neemt veel frisse kleuren mee. De nieuwe met de hand gebreide collectie staat helemaal in het teken van moderne pasteltinten, zachte buttercream-tinten en garens met verfrissende kleuren van groene en blauwe nuances tot en met sering. Waaronder tal van bijzondere verloop- en glinsterende kwaliteiten.

De modellen weten te overtuigen met prettige materialen zoals katoen en viscose, een zachte touch en fantastische structuren. Van tweed- en twist- tot en met het bandjes-garen is alles erbij.

In 4 kleurenthema`s presenteert Rico u klassiek-modern zomerse breisels. Ook bij de patronen kiezen ze voor afwisseling. Naast luchtige ajour patronen in de meest uiteenlopende varianten hebben ze ook nog kabel-,nopen- en structuurpatronen in de aanbieding. Eenvoudig in tricotsteek gebreide modellen vallen op door hun bijzondere garenstructuur.

Zoals altijd kunnen de truien, shirts, jassen, tops, doekjes en sjaals zonder problemen worden gemaakt dankzij de makkelijk te begrijpen handleidingen met de gedetailleerde tekeningen.

 

Specificaties van het Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020 :

 

  • 42 brei/haakpatronen voor dames
  • Nederlandstalig
  • 80 bladzijden
  • ISBN 978-3-96016-228-5
  • Rico Breiboek Love Wool 10 Lente-Zomer 2020
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »