Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age (Scheepjes)

In dit leuke Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age vind je brei- en haakprojecten, deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster.

Aantal: 2

Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age


Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age, trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 9 NOW Age! Dit halfjaarlijkse magazine is goed gevuld met stijlvolle haak- en breipatronen, voor betaalbare en gevarieerde projecten. De combinatie van uiteenlopende patronen, stijlvolle fotografie en inspirerende artikelen maakt dat YARN bookazine inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd verzamelitem onder creatievelingen wereldwijd.

Het thema van dit gloednieuwe bookazine is NOW Age, geïnspireerd op Eckhart Tolle’s boeken De kracht van het nu en Een nieuwe aarde. De vier thema's Joyful, Spiritual, Mindful en Restpectful zijn gebaseerd op onderwerpen die vandaag de dag een grote rol spelen. In deze editie vindt u niet alleen 16 haak- en breipatronen, maar ook inspirerende verhalen over mindfulness en duurzaamheid die onze creatieve geesten kunnen inspireren en motiveren.

Het bookazine wordt voorafgegaan door een voorwoord van onze Creative Director Simy, waarna het prachtig gestylede lookbook begint. Met de juiste aandacht voor ieder ontwerp worden de vier thema's en de bijbehorende patronen uitvoerig in beeld gebracht. Het tweede gedeelte bestaat uit een patronenboek met duidelijke, gedetailleerde patronen in tekst en beeld. Achterin is creatieve ruimte gereserveerd voor knipsels en aantekeningen. Ook is de kaft voorzien van een handige legenda en de mogelijkheid om zelf een projectstaalkaart te maken.

Bekijk alle foto's op onze Fb pagina.

 

Specificaties Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age:

 

  • 19 patronen
  • 105 bladzijden
  • Uitgave van Scheepjes
  • Scheepjes Handwerkblad Yarn 9 Now Age : Een inspirerend handwerkblad
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »