Scheepjes Yarn 12 Romance (Scheepjes)

In dit leuke Scheepjes Yarn 12 Romance vind je brei- en haakprojecten, deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster.

Aantal: 6

Scheepjes Yarn 12 Romance

 

Scheepjes Yarn 12 Romance brengt een ode aan de kunstenaars en muzen van de prerafaëlieten en Arts-en-Crafts beweging uit de 19e de eeuw. De prachtige kanten patronen en traditionele motieven van 11 haak- en 6 breipatronen zijn geïnspireerd op schilderijen, behang en wandkleden die de Victoriaanse stijl belichamen. Het zijn stuk voor stuk zeer gedetailleerde draagbare projecten én woonaccessoires waarin het ambacht en plezier van zelf creëren gevierd wordt. De haak- en breipatronen zijn gericht op avontuurlijke beginners, gemiddelde en gevorderde crafters.

YARN Bookazine 12 biedt inspiratie in het oogstrelende lookbook met prachtige patronen voor verschillende maakniveaus en diverse prijsklassen. Nog meer verdieping vinden we in de achtergrondartikelen over de kunststromingen en muze Fanny Eaton en in de interviews met creatievelingen, zoals papierkunstenaar Pippa Dyrlaga en kunstenaar en ambachtsman Hugh Dunford Wood.

 

Specificaties Scheepjes Yarn 12 Romance:

 

  • 11 haakpatronen
  • 6 breipatronen
  • Nederlands
  • Uitgave van Scheepjes
  • Scheepjes Yarn 12 Romance : Een inspirerend handwerkblad, haken en breien

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »