Yarn 10 The Colour Issue (Scheepjes)

In dit leuke Scheepjes Yarn 10 The Colour Issue vind je brei- en haakprojecten, deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster.

Aantal: 3

Scheepjes Yarn 10 The Colour Issue


Scheepjes Yarn 10 The Colour Issue, vol trots presenteert Scheepjes YARN Bookazine 10 The Colour Issue.

Dit halfjaarlijkse magazine uitgegeven door Scheepjes is dit keer extra speciaal omdat Scheepjes niet alleen de 10e publicatie van YARN Bookazine viert, maar ook haar 165 ste verjaardag. Deze uitzonderlijke, dubbele mijlpaal verdient het schitterende thema KLEUR.

Deze editie staat boordevol met 16 prachtig herfst- en winterprojecten in kleuren uit het gehele spectrum om uw handen, (haak)naalden en huizen mee te vullen. Ontdek de unieke projecten van kledingstukken tot draagbare accessoires, veelzijdige woonaccessoires en knuffels. Deze editie geeft beginnende en ervaren crafters adembenemend mooie en unieke haak- en breipatronen gemaakt met diverse Scheepjes garens in vele stijlen.

Lees alles over de geschiedenis van Scheepjes en over het thema van deze speciale editie en geniet van het prachtige gedicht ter ere van Scheepjes’ 165 ste verjaardag. Deze editie heeft een bijzondere, transparante open rug waardoor je de prachtige regenboogkleuren van de Bookazine al kan bewonderen aan de buitenzijde. Deze editie kan volledig plat worden neergelegd om nog prettiger de diverse patronen in het boek te kunnen creëren.

Bekijk alle foto's op onze Fb pagina.

 

Specificaties Scheepjes Yarn 10 The Colour Issue:

 

  • 16 patronen
  •  bladzijden
  • Nederlands
  • Uitgave van Scheepjes
  • Scheepjes Yarn 10 The Colour Issue : Een inspirerend handwerkblad
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »