Wolwasmiddel Eucalan 500 ml (Eucalan)

Op je zorgvuldig gebreide werkstukken ben je natuurlijk zuinig. Gelukkig hoef je wol niet zo vaak te wassen. Een keer flink luchten doet vaak al wonderen maar als je dan gaat wassen wil je ook dat je gebreide wollen sjaal of trui mooi blijft.

€11,50 Incl. btw
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
Aantal: 9

Wolwasmiddel Eucalan 500 ml

 

Wolwasmiddel Eucalan is een natuurlijk, milieuvriendelijk (biologisch afbreekbaar) wolwasmiddel gebaseerd op lanoline voor fijne was en wol was. Het grote voordeel van Eucalan is dat je het niet hoeft uit te spoelen. Als je kiest voor de geur eucalyptus of lavendel heb je nog een extra voordeel aangezien deze twee geuren mot werend werken. Eucalan is verkrijgbaar in 4 geuren : Jasmijn, Lavendel, grapefruit en Eucalyptus.  Eucalan Naturel heeft geen toegevoegd extract en is geurloos.  Je kan het aankopen in flessen van 100 ml en 500 ml.

 

Handwas met Wolwasmiddel Eucalan

 

Voeg 5 ml Eucalan toe aan 4 liter. Water. Leg uw was circa 15 minuten in het water. Het vuil zal naar de bodem zinken en het kledingstuk komt naar de oppervlakte. Indien een kledingstuk sterk vervuild is mag u dit gerust een nachtje laten weken.  Voorzichtig uitknijpen.  Uitspoelen is niet nodig! Niet uitwringen.  Eventueel het wollen kledingstuk plat op een handdoek leggen en oprollen om zo het overtollige vocht te verwijderen. Droog de artikelen plat en uit het zonlicht.

 

Machinewas met Wolwasmiddel Eucalan

 

Leg de te wassen artikelen in de trommel, schenk 15 ml Eucalan in de hoofdwas- en was verzachterlade. Machine met wol programma draaien. (Draai indien mogelijk alleen het spoelprogramma en voeg het wolwasmiddel Eucalan slechts toe aan de was verzachterlade).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »