Over ons

Beste gast,

 

Wolwinkel Filomena  

 

Filomena, Meentje in de volksmond, was mijn overgrootmoeder.  Zij had een dorpswinkeltje en verkocht er, naast kruidenierswaren, wol en stofjes.  Ze had een passie voor handwerken en voor menig boerendochter naaide ze de kermis outfit. Nu is haar achterkleinddochter, ik dus, er vijftig en op een keerpunt in haar leven.  Ook ik ben gebeten door de handwerk "microbe".  Breien, haken en naaien maakt me rustig en gelukkig.  Van mijn hobby mijn beroep maken dat leek me wel wat.  Een wolwinkel ... mijn droom.

 

De webshop Wolwinkel Filomena werd geboren en zet nu zijn eerste stappen op het World Wide Web.

 

Dus zei ik het bedrijfsleven vaarwel en startte met mijn wolwinkel op het web.  Als snel wou ik er ook een stenen wolwinkel bij.  Door een onverwacht ongeluk is dit er nog niet. Maar september - oktober 2018, wie weet.  Ondertussen is het eind september en nog steeds niet volledig hersteld, maar het gaat de goede weg op.  Ik ben uit de rolstoel en kan al terug stappen.  

 

Wil je ons eens graag bezoeken dan kan dit na afspraak.  Zo kan je de garens ook zien en voelen.


Graag voorzien wij je van kleurrijke wolletjes en frisse katoentjes.  Wil je ons eens graag bezoeken dan kan dit na afspraak.  Zo kan je de garens ook zien en voelen.Heb je tips, zoek je een wolletje en vind je het niet dan kan je  steeds wolwinkel filomena contacteren via email [email protected]Met vriendelijke groeten,

Carine Wellens

  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »