Breiwol en haakgaren van Phildar, Scheepjeswol, Catania en Katia

Breiwol en haakgarens

 

Breiwol en haakgaren bestellen bij je Wolwinkel Filomena.be.  Bij Filomena.be kan je verschillende wol en garens vinden. Voor al je breiwerk en haakwerk kan je bij ons terecht. Zo vind je bij Filomena het gamma van Phildar, Scheepjeswol, Katia, Catania katoen en Opal.  Wij kiezen onze wol en garens op basis van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Breien en haken met wol en aanverwanten

 

Breiwol en haakwol vind je in verschillende kwaliteiten, kleuren, diktes en samenstellingen.  Van 100% Merinowol tot 100% Acryl, mohair, met zijde, Alpaca, je vindt het allemaal bij Filomena.  De garens met wol of wol look vind je terug bij de winter en herfst, uitgezocht per merk.  De sokkenwol is een categorie appart, sokkenwol is natuurlijk ook geschikt voor het breien en haken van truien, vesten, omslagdoeken, woondekens en ga zo maar voort.  De meeste breiwol is ook geschikt om te haken.

 

Breien en haken met katoen en aanverwanten

 

Breikatoen en haakkatoen vind je in verschillende kwaliteiten, kleuren, diktes en samenstellingen.  Van 100% katoen tot 100% Acryl, met zijde, polyester, met acryl, je vindt het allemaal terug bij Filomena. De garens met katoen of katoen look vind je terug bij de lente en zomer, uitgezocht per merk.  De meeste katoengarens zijn zowel geschikt om te breien als te haken.


Spijtig genoeg is het voor ons praktisch onmogelijk het volledige gamma van wol en garens die beschikbaar zijn in het gamma van Katia, Phildar, Opal en Scheepjeswol op te nemen in onze shop.  Vind je een bepaald garen niet terug.  Laat het ons weten en wij bestellen het graag voor je.  

En nu op zoek naar de voor jou perfecte breiwol of haakgarens.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »