Ingenua 3 Gebroken wit (Katia)

Katia Ingenua 3 Gebroken wit is mohair van een zeer mooie kwaliteit. Het is een zachte, glanzende, lichte en fluffy wol, verkrijgbaar in moderne kleuren. Met deze wol kan de de Bernadettevest breien. Prachtig voor Ajourbreiwerk en kanthaken..

Artikelnummer: 389
Aantal: 2

Katia Ingenua 3 Gebroken wit


Katia Ingenua 3 Gebroken wit is een mohair van een zeer mooie kwaliteit. Het is een zachte, glanzende en fluffy wol. Truien en vesten gebreid of gehaakt met Ingenua Mohair wol zijn steeds licht in gewicht, toch lekker warm en aangenaam om te dragen. Je breit met breinaalden 5,00 mm - 5,50 mm. Je kan het voor diverse projecten gebruiken zoals vesten, truien, dekentjes, sjaals en mutsen. Ajourbreiwerk en kanthaakwerk komt zeer goed tot zijn recht in de Ingenua wol.

De wol is samengesteld uit 78% mohair, 13% Polyamide en 9% Merino wol. Een bol Ingenua Mohair weegt 50 gram en heeft een looplengte van 140 meter. Voor een trui in maat 42 met lange mouwen heb je ongeveer 5 bollen nodig. Je kan met meer draden tegelijk breien van dezelfde of verschillende kleuren, dit geeft een speciaal effect. De Ingeua is uitstekend te combineren met een glitterdraad, zoals de Lizzy van Scheepjeswol, voor een speciaal feestelijk effect.

Met dit garen wordt de Bernadette vest gebreid. Je vindt een gratis patroon van de Bernadettevest op breinaalden 15,00 mm en een gratis patroon van een oversized vest op breinaalden 12,00 mm in de categorie breipatronen, dames.

En nu een patroontje uitzoeken, een kleur kiezen en dan creatief aan de slag!
 

Specificaties van Katia Ingenua 3 Gebroken wit :

 

  • Naalddikte : 5,00 mm - 5,50 mm
  • Looplengte : 140 meter
  • Gewicht: 50 gram
  • Trui maat 42: 5 bollen
  • Steekverhouding 10 cm x 10 cm: 16 steken x 20 naalden
  • Samenstelling : 78% Mohair, 13% Polyamide en 9% Merino
  • Wasvoorschrift : wolwasprogramma 30 graden 
  • Katia Ingenua 3 Gebroken wit : met 9 bollen een Bernadette vest
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »