Patroon Bernadette vest

De Bernadette vest is een hype. Het is dan ook een chique en comfortabel vest dat licht in gewicht is.

Lees meer...
Aantal: 32

Patroon Bernadette look-a-like vest  

Je kan het patroon downloaden in Pdf door hier te klikken

De Bernadette vest is een hype. Het is dan ook een chique en comfortabel vest dat licht in gewicht is door het gebruik van mohair. Een oversized vest in Mohair met driekwart mouwen. Deze vest wordt gebreid met 3 draden Ingenua Mohair of met 5 draden Silk Mohair. Door het gebruik van Mohair wol kan je deze vest in ieder seizoen dragen.  Met breinaald 15 mm zie je het vooruit gaan.  Ook een beginner kan de Bernadette vest breien

Je kan de Bernadette ook breien in de Phil Light van Phildar.  Je breit dan met drie draadjes en hebt 6 bollen nodig. 


Aan kleuren is een ruime keuze.  Wat ook mooi is is een mix van kleuren.  Je breit bijvoorbeeld met twee draden gebroken wit en één draad felroos.  Op deze manier kan je ook een kleurverloop in de vest breien. Bijvoorbeeld : 1/3 met drie draden zwart, daarna 1/3 met twee draden zwart en één draad grijs vervolgens 1/3 met één draad zwart en twee draden grijs.  Je hebt nu een bernadette vest met een kleurverloop van donker naar licht.

Hou je van een beetje glitter?  Phil Sequin, een paillettendraad (phildar-sequin) kan je mee breien.  Nog meer sprankel? Wel brei met twee draden Ingenua Mohair 1 draad Phil Myriade (phildar-myriade-metallicdraad).
 
Wil je een draadje mohair vervangen door een ander garen dan heb je 3 bollen mohair minder nodig.  Van het vervangende garen ongeveer 420 meter.

 
Patroon van de steek voor steek Bernadette-look-a-like gratis bij bestelling van de wol, je voegt het toe aan je winkelwagen.


Benodigdheden voor de Bernadette look-a-like vest:

  • 9 bollen Ingenua van Katia
  • Breinaald 10 mm en 15 mm 
Of
  • 10 bollen Katia Silk Mohair of Rico Super Kid Mohair Loves Silk
  • Breinaald 10 mm en 15 mm 
Of
  • 6 bollen Phil Light of Phil Diamant van Phildar
  • Breinaald 10 mm en 15 mm 
Patroon van de Bernadette vest is eenvoudig, de vest is snel klaar.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »