Yarn 11 Macro Botanica (Scheepjes)

In dit leuke Scheepjes Yarn 11 Macro Botanica vind je brei- en haakprojecten, deze YARN bookazine weer een bron van inspiratie voor iedere handwerkster.

€9,95 Incl. btw
Levertijd: Levertermijn 2-5 werkdagen indien op voorraad bij de leverancier

Scheepjes Yarn 11 Macro Botanica

 

Scheepjes Yarn 11 Macro Botanica, de fascinerende wereld van de plantkunde door een macro lens en laat je net als Scheepjes verleiden door de schoonheid en het vernuft van Moeder Natuur. In Bookazine YARN 11 zoomt Scheepjes in op de krachtige eigenschappen van planten, zoals aantrekken, voortplanten, verdedigen en groeien. De unieke haak- en breipatronen voor het lente- en zomerseizoen brengen een ode aan deze fascinerende eigenschappen, die vertaald zijn in de subthema’s Attract, Reproduce, Defend en Grow.

De botanische wereld is een grote inspiratiebron voor velen en ook deze editie van YARN bookazine gaat tot in de kleinste details op in het thema. Zo zijn er inspirerende interviews met creatievelingen, zoals papierkunstenaar en fotograaf Ann Wood, ontwerper en fotograaf Chantal Keizer en kunstenaar Linda Nieuwstad. Samen met de verdiepende artikelen over de Wereldzadenbank in Spitsbergen en de Fibonacci-reeks worden de vele mogelijkheden van plantkunde als inspiratiebron voor creativiteit belicht.

De gepresenteerde projecten zijn stuk voor stuk kunstwerken voor elke dag, geschikt voor beginnende en meer gevorderde handwerkers en vormen samen een bonte verzameling patronen. Bont in kleur, in gebruikte garens en voor zowel interieur als garderobe, voor jong tot oud. Laat je inspiratie tot bloei komen en ga aan de slag met Simy’s Fotografiechallenge of één van de 16 patronen.

Bekijk alle foto's op onze Fb pagina.

 

Specificaties Scheepjes Yarn 11 Macro Botanica:

 

  • 16 patronen
  • 104 bladzijden
  • Nederlands
  • Uitgave van Scheepjes
  • Scheepjes Yarn 11 Macro Botanica : Een inspirerend handwerkblad
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »