Borduurpakketten

Min: €0 Max: €80

Borduurpakketten

Wij bieden borduurpakketten van Lanarte, Dimensions en Vervaco aan.  Zowel pakketten voor kussens als tafelkleedjes en muurdecoratie.  

Borduurkussens van Vervaco

De meeste kussens worden geborduurd in kruisjessteek met wol.  Ideaal om mee te starten en zeker ook voor kinderen geschikt.  Op een voorbedrukt stramien borduur je met de wol.  Je vindt ook kussens in spansteek (bargello), ook deze hebben een voorbedrukt stramien.

Tafelkleedjes en tafellopers van Vervaco

In verschillende borduursteken werk je op een voorbedrukt katoen je figuren met borduurdraad.  Een fijn en delicaat werkje maar oh zo mooi als het klaar is.

Borduurpakketten van Dimensions

Meestal worden deze werken  ingekadert en pronken ze aan je muur.  Je werkt op katoen met borduurdraad en een telpatroon.  Deze borduurwerken zijn niet op één, twee, drie klaar.  Je werkt er vele uren aan.  Fijn geborduurt hoeven deze werken niet onder te doen voor een schilderij.

Borduurpakketten van Lanarte

Meestal worden deze werken ingekadert en pronken ze aan je muur. Je werkt op katoen met borduurdraad en een telpatroon. Deze borduurwerken zijn niet op één, twee, drie klaar. Je werkt er vele uren aan. Fijn geborduurt hoeven deze werken niet onder te doen voor een schilderij.

 

Vind je niet het borduurpakket dat je zoekt?  Stuur ons even een email en wij zoeken het voor je.  Kies je favoriet uit de aangeboden borduurpakketten en ga dadelijk aan de slag.


Pagina 1 van 6