Furry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow (Scheepjes)

Scheepjes Furry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow is een knuffelig en fluffy, bontlook garen, perfect om de zachtste en liefste knuffels mee te breien of te haken.

Artikelnummer: 1720
Aantal: 3

Scheepjes Furry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow

 

Scheepjes FFurry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow is een knuffelig en fluffy, bontlook garen, perfect om de zachtste en liefste knuffels, of andere items waar kinderen mee kunnen spelen tijdens het voorlezen, mee te creëren. Dit garen is verkrijgbaar in een reeks levendige effen tonen, magische bontgeverfde kleuren en natuurlijke tinten met contrasterende witte puntjes wiens namen geïnspireerd zijn door sprookjes. Met dit garen kun je alles maken; van de meest levensechte knuffelberen tot eigenzinnige, kleurrijke beestjes. Met zijn hoge aaibaarheidsfactor zal dit zeker de aandacht van de kleintjes trekken.

Furry Tales is een zacht garen dat perfect samengaat met vele andere Scheepjes garens zoals de Stonewashed en Catona. Het kan gebruikt worden om een verscheidenheid aan knuffels voor kinderen te maken om thuis mee te spelen of die door leerkrachten tijdens het voorlezen gebruikt worden als rekwisiet. Maar denk ook aan accessoires voor kleintjes zoals knuffeldekens, of juist imitatiebonten afwerking van kledingstukken en woonartikelen.

Scheepjes Furry Tales Fantasy is verkrijgbaar 11 levendige unikleuren en 3 bontgeverfde kleuren.

 

Specificaties voor de Scheepjes Furry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow :

 

  • Naalddikte : 9,00 mm
  • Gewicht : 100 gram
  • Looplengte : 57 meter
  • Stekenverhouding : 10 cm x 10 cm = 8 steken x 10 naalden
  • Samenstelling : 100% Polyester
  • Scheepjes Furry Tales Fantasy 991 Over the Rainbow : bontlook garen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »